PRIVACYVERKLARING

Privacy en cookies dunia-onderwijsadvies.nl

Dunia-onderwijs is de handelsnaam van:
Esther Mestebeld
Ruysdaelstraat 4
7204 CD Zutphen
06 21944751
KvK:

Dunia-onderwijs  is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Esther Mestebeld is de Functionaris Gegevensbescherming. Zij is te bereiken via esther@dunia-onderwijs.nl

De gegevens die wij verwerken
Dunia-onderwijs verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website

Waarom wij persoonsgegevens verwerken
Dunia-onderwijs.nl  verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  • Om een goed werkende website te bieden;
  • Om jou de mogelijkheid te bieden via de website contact te laten opnemen via een contactformulier.

Bewaren van persoonsgegevens
Dunia-onderwijs.nl bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor ze worden verzameld.

Beveiliging en derden
Dunia-onderwijs.nl verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze gegevens uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Dunia-onderwijs.nl blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. De gegevens die hierbij uitgewisseld worden, zijn enkel bedoeld voor het juist functioneren van onze site. Hieronder vallen:

Hosting domein en database: Strato B.V.

Cookies
Dunia-onderwijs.nl  gebruikt cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden voor onder andere retargeting. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden:
Google Analytics: wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Wij verzamelen informatie over uw surfgedrag en delen deze gegevens met Google. Google kan deze informatie in samenhang met andere datasets interpreteren en op die manier uw bewegingen op het internet volgen. Google gebruikt deze informatie voor het aanbieden van onder andere gerichte advertenties (Adwords) en overige Google-diensten en producten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek daartoe indienen bij esther@dunia-onderwijs.nl . Om er zeker van te zijn dat het verzoek door jou is gedaan, vragen wij jouw een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. We reageren zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 4 weken op jouw verzoek.

Je hebt de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.